Istoria noastra

De la bun inceput, prin produsele si serviciile pe care le-am oferit, ne-am adresat acelora care au inteles ca important este nu numai sa te hranesti ci conteaza foarte mult si cum o faci.
Astfel, sa mananci o mancare calda, gustoasa, intr-un ambient placut si curat poate fi o hrana nu numai pentru trup dar si pentru suflet.
Atat grupurile de prieteni sau tinerii indragostiti, cat si oamenii de afaceri care mananca in restaurantul nostru, ne demonstreaza ca “sa iei masa in oras” reprezinta deja o importanta parte a vietii sociale de zi cu zi.

Restaurant Pui de Urs

Restaurantul “Pui de urs”

Am avut incredere si am acordat incredere oamenilor. Am investit energie, timp de fapt o parte din viata care se masoara in ani de munca. Am raspuns cu cinste si corectitudine, cinstei si corectitudinii. Am crezut si am facut, am avut noroc sau poate pur simplu am facut bine ceea ce trebuia facut. Din fericire rezultatele nu au intarziat sa apara, astfel incat in momentul de fata clientii nostri ne gasesc ca o firma puternica cu o pozitie consolidata pe piata din Bucuresti cu dotari si oameni experimentati si nu in ultimul rand atuuri care ne permit sa privim spre viitor cu incredere si speranta.

Restaurantul  dispune de urmatoarea capacitate:

  • Salon 40 locuri
  • Salon 60 locuri
  • Salon 90 locuri
  • Crama 90 locuri
  • Terasa 120 locuri
  • Terasa etaj 60 locuri

Pentru 40 de meniuri achitate va oferim o camera gratis la hotel!

Din anul 2007 restaurantul  beneficiaza de acreditare SRAC 9001